REGELEMENT: 

 1. Het team: Jullie team bestaat uit minimaal 6 tot maximaal 8 leden. De teamleden zitten in het schooljaar 2022-2023 in groep 6, 7, 8. Elk team heeft één volwassen aanspreekpunt. Bij het inschrijven wordt het e-mailadres van deze persoon opgegeven voor verdere communicatie. De opdrachten in het quizboek moeten in teamverband ingevuld te worden.
  Ieder team moet tijdens de quiz een locatie in Udenhout hebben. 
 1. Individueel inschrijven of met een paar personen, geen probleem, wij zorgen als organisatie dat je alsnog een compleet team wordt. 
 1. Het inschrijfformulier: Jullie inschrijving moet vóór 14 oktober 2022 bij ons binnen zijn. Dit kun je doen door het inschrijfformulier op deze site te gebruiken. Informatie die belangrijk is voor de quiz zullen wij via de mail versturen en op deze website vermelden. 
 1. Locatie van de dorpsquiz: De dorpsquiz speel je op zondagmiddag 6 november 2022 vanuit huis. Bij wie thuis, dat maak je als team zelf uit. Deze locatie moet in Udenhout zijn! 
 1. Start Dorpsquiz: Op zondagmiddag 6 november moeten twee personen van ieder team zich om 13.00 uur melden om te starten (locatie volgt). 
 1. Maken van de opdrachten: De deelnemers mogen voor het maken van de opdrachten alle mogelijke hulpmiddelen inzetten. Bijvoorbeeld: computers, telefoon, enz.
  Wij gaan hierbij uit van een sportieve instelling van de begeleidende volwassenen. 
 1. Openbare weg: Sommige opdrachten zullen op een bijzondere locatie in het dorp opgelost moeten worden. Wij verplichten het dragen van veiligheidshesjes! Let op je eigen veiligheid, maar zeker ook op die van anderen! 
 1. De puntentelling: Alle opdrachten leveren punten op.  
 1. Inleveren quiz: De opdrachten moeten zondag 6 november 2022 uiterlijk 16.00 uur worden ingeleverd. Te laat inleveren betekent aftrek van punten. 
 1. Uitslag: De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens een gezellige prijsuitreiking op 6 november vanaf 17.00 uur in ’t Plein.  De uitslag zoals deze ’s middags gegeven wordt is bindend! 
 1. Aansprakelijkheid: De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor negatieve gevolgen, die door deelnemers zijn veroorzaakt tijdens het deelnemen aan deze Dorpsquiz. Of die deelnemers of derden zijn overkomen tijdens het deelnemen aan de Dorpsquiz. 

Eventuele verdere informatie volgt na inschrijving en/of bij het afhalen van het quizboek. 

NIET HET WINNEN IS BELANGRIJK, MAAR DE GEZELLIGHEID EN HET MEEDOEN. 

Het Dorpsquiz-junior team